David Skoko kuha kod OPG-a Balić: Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, pancetom i skutom

Podijeli
  • Svježi češnjak OPG-a Balić Foto: Nova Studio
  • David Skoko kod OPG-a Balić Foto: Nova Studio
  • Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, cherry rajčicama, pancetom i skutom Foto: Nova Studio
  • Češnjak mora proći kroz ruke, OPG Balić Foto: Nova Studio
  • Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, cherry rajčicama, pancetom i skutom Foto: Nova Studio
  • Plodne srijemske ravnice na kojima Marijan Balić uzgaja češnjak Foto: Nova Studio
  • David Skoko kuha kod OPG-a Balić Foto: Nova Studio
  • Plodne srijemske ravnice na kojima Marijan Balić uzgaja češnjak Foto: Nova Studio
  • Češnjak mora proći kroz ruke, OPG Balić Foto: Nova Studio
  • Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, cherry rajčicama, pancetom i skutom Foto: Nova Studio
  • Plodne srijemske ravnice na kojima Marijan Balić uzgaja češnjak Foto: Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 3 + 3 + 3

    Jedi domaće, podrži domaće

    Skoko kuha kod OPG-a Zagorec: Bogata salata s piletinom u kojoj se nespojivi sastojci ljube

    + 12 + 12 + 12

    Jedi domaće, podrži domaće

    David Skoko kuha kod OPG-a Vinković: Jednostavno genijalni zapečeni popečci od mladog krumpira s lukom i dimljenom paprikom

    + 10 + 10 + 10

    Jedi domaće, podrži domaće

    David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar: Aromatični ražnjići od lungića kao dukati uz glazirane šampinjone

1/11

close