David Skoko kuha kod OPG-a Balić: Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, pancetom i skutom
Podijeli
Svježi češnjak OPG-a Balić
Foto: Nova Studio
David Skoko kod OPG-a Balić
Foto: Nova Studio
Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, cherry rajčicama, pancetom i skutom
Foto: Nova Studio
Češnjak mora proći kroz ruke, OPG Balić
Foto: Nova Studio
Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, cherry rajčicama, pancetom i skutom
Foto: Nova Studio
Plodne srijemske ravnice na kojima Marijan Balić uzgaja češnjak
Foto: Nova Studio
David Skoko kuha kod OPG-a Balić
Foto: Nova Studio
Plodne srijemske ravnice na kojima Marijan Balić uzgaja češnjak
Foto: Nova Studio
Češnjak mora proći kroz ruke, OPG Balić
Foto: Nova Studio
Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, cherry rajčicama, pancetom i skutom
Foto: Nova Studio
Plodne srijemske ravnice na kojima Marijan Balić uzgaja češnjak
Foto: Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
3
+
3
+
3
Jedi domaće, podrži domaće
Skoko kuha kod OPG-a Zagorec: Bogata salata s piletinom u kojoj se nespojivi sastojci ljube
+
12
+
12
+
12
Jedi domaće, podrži domaće
David Skoko kuha kod OPG-a Vinković: Jednostavno genijalni zapečeni popečci od mladog krumpira s lukom i dimljenom paprikom
+
10
+
10
+
10
Jedi domaće, podrži domaće
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar: Aromatični ražnjići od lungića kao dukati uz glazirane šampinjone
1
/
11