David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar: Aromatični ražnjići od lungića kao dukati uz glazirane šampinjone
Podijeli
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 7
Foto: Nova Studio
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 11
Foto: Nova Studio
Vladimir Sesar i David Skoko na Gospodarstvu Sesar
Foto: Nova Studio
Ražnjići od lungića s glaziranim šampinjona i salatom od matovilca i cherry rajčica
Foto: Nova Studio
Prekrasna žitna polja Slavonije
Foto: Nova Studio
Vladimir Sesar i David Skoko na Gospodarstvu Sesar
Foto: Nova Studio
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 3
Foto: Nova Studio
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 13
Foto: Nova Studio
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 6
Foto: Nova Studio
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 5
Foto: Nova Studio
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 2
Foto: Nova Studio
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 12
Foto: Nova Studio
Vladimir Sesar i David Skoko na Gospodarstvu Sesar
Foto: Nova Studio
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 1
Foto: Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
12
+
12
+
12
Jedi domaće, podrži domaće
David Skoko kuha kod OPG-a Vinković: Jednostavno genijalni zapečeni popečci od mladog krumpira s lukom i dimljenom paprikom
+
7
+
7
+
7
Jedi domaće, podrži domaće
David Skoko kuha kod OPG-a Balić: Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, pancetom i skutom
+
0
+
0
+
0
Za prste polizati
Savršeni svinjski kotleti: Trik za sočno i mekano meso koje će svi obožavati
1
/
14