David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar: Aromatični ražnjići od lungića kao dukati uz glazirane šampinjone

Podijeli
  • David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 7 Foto: Nova Studio
  • David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 11 Foto: Nova Studio
  • Vladimir Sesar i David Skoko na Gospodarstvu Sesar Foto: Nova Studio
  • Ražnjići od lungića s glaziranim šampinjona i salatom od matovilca i cherry rajčica Foto: Nova Studio
  • Prekrasna žitna polja Slavonije Foto: Nova Studio
  • Vladimir Sesar i David Skoko na Gospodarstvu Sesar Foto: Nova Studio
  • David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 3 Foto: Nova Studio
  • David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 13 Foto: Nova Studio
  • David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 6 Foto: Nova Studio
  • David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 5 Foto: Nova Studio
  • David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 2 Foto: Nova Studio
  • David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 12 Foto: Nova Studio
  • Vladimir Sesar i David Skoko na Gospodarstvu Sesar Foto: Nova Studio
  • David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 1 Foto: Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 12 + 12 + 12

    Jedi domaće, podrži domaće

    David Skoko kuha kod OPG-a Vinković: Jednostavno genijalni zapečeni popečci od mladog krumpira s lukom i dimljenom paprikom

    + 7 + 7 + 7

    Jedi domaće, podrži domaće

    David Skoko kuha kod OPG-a Balić: Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, pancetom i skutom

    + 0 + 0 + 0

    Za prste polizati

    Savršeni svinjski kotleti: Trik za sočno i mekano meso koje će svi obožavati

1/14

close