-
Svježi češnjak OPG-a Balić Foto: Nova Studio
-
David Skoko kod OPG-a Balić Foto: Nova Studio
-
Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, cherry rajčicama, pancetom i skutom Foto: Nova Studio
-
Češnjak mora proći kroz ruke, OPG Balić Foto: Nova Studio
-
Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, cherry rajčicama, pancetom i skutom Foto: Nova Studio
-
Plodne srijemske ravnice na kojima Marijan Balić uzgaja češnjak Foto: Nova Studio
-
David Skoko kuha kod OPG-a Balić Foto: Nova Studio
-
Plodne srijemske ravnice na kojima Marijan Balić uzgaja češnjak Foto: Nova Studio
-
Češnjak mora proći kroz ruke, OPG Balić Foto: Nova Studio
-
Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, cherry rajčicama, pancetom i skutom Foto: Nova Studio
-
Plodne srijemske ravnice na kojima Marijan Balić uzgaja češnjak Foto: Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+
3
+
3
+
3
Jedi domaće, podrži domaće
Skoko kuha kod OPG-a Zagorec: Bogata salata s piletinom u kojoj se nespojivi sastojci ljube
+ 12 + 12 + 12Jedi domaće, podrži domaće
David Skoko kuha kod OPG-a Vinković: Jednostavno genijalni zapečeni popečci od mladog krumpira s lukom i dimljenom paprikom
+ 10 + 10 + 10Jedi domaće, podrži domaće
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar: Aromatični ražnjići od lungića kao dukati uz glazirane šampinjone