Otmjena majoneza: Recept za kremasti umak koji Francuzi i Španjolci jedu uz ribu, meso ili povrće
Podijeli
Aioli - 1
Foto: Getty Images
Aioli - 5
Foto: Getty Images
Aioli - 4
Foto: Getty Images
Aioli - 3
Foto: Getty Images
Aioli - 2
Foto: Getty Images
Krumpir
Foto: Shutterstock
Aioli
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Škola kuhanja
Kako napraviti savršen rižoto? "Masterchef" Mario Mihelj otkriva koje sve korake ne smijete preskočiti
+
1
+
1
+
1
Škola kuhanja
Kako napraviti odlično tijesto za pizzu? Jednostavni koraci s kojima će vam svaki put uspjeti
+
0
+
0
+
0
Marin Medak otkriva
MasterChefovi znaju da se hrana ne baca: Recepti za odlična jela s ostacima hrane koje ste mogli vidjeti u emisiji
1
/
7