Ako ste u ekipi poznati kao pravi chef, svi traže vaše recepte, savjete i trikove jer sve izgleda tako jednostavno dok vi kuhate, onda ste pravi kandidat za ovaj projekt. Studio IN magazina ove će jeseni ugostiti Podravku i njihova poznatog chefa Mišela Tokića, koji će dočekati različite goste u novoj kulinarskoj rubrici Kuhamo s Podravkom.

Osim poznatih ličnosti i gostiju iznenađenja, poznati chef ugostit će i neke od vas koji kuhanje imate u malom prstu kako biste zajedno s njim napravili jelo sa svojim omiljenim Podravkinim proizvodom.

Prijaviti se možete od 22. kolovoza do 16. rujna 2022. godine. Sve što trebate napraviti je upisati svoje podatke (ime i prezime, adresa, datum rođenja, kontakt) i učitati fotografiju sebe sa svojim omiljenim jelom koje sadrži Podravkine proizvode uz raspis recepta i napisati zašto biste baš vi trebali kuhati s Podravkom.

Svatko ima barem jedan njihov proizvod u svojem domu, ako ne i pola smočnice, pa iskoristite ovu priliku za druženje s Podravkom i kuhanje pred kamerama.

Prijavite se

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Podravka po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju