Iako bi nekima trenutačno bio dovoljan i najobičniji kvartovski kafić, nedaleko od Dvorskog trga, glavnog trga u Sankt-Peterburgu gdje lako možete naletjeti na kakav festival ili kulturno događanje, stoji kafić kojem kao da nedostaje jedna dimenzija. Black and White 2D Cafe u vrlo je kratkom roku postalo omiljeno mjesto instagramera.

Zahvaljujući posebnom dizajnu i trudu ilustratora posjetitelji se osjećaju kao da su ušli u kakav strip ili crtić. Gotovo je nemoguće ostati sjediti na mjestu i ispijati kavu ili čaj jer poželite ustati i dotaknuti svaki predmet kako biste se uvjerili je li "pravi" ili nacrtan.

Komentari na društvenim mrežama uglavnom su pozitivni, a gosti kažu da su imali osjećaj kao da su ušli u osamdesete i prošetali kroz spot benda A-ha u pjesmi Take On Me. Osim raznih vrsta kave i matche, kafić u ponudi ima i krafne za doručak, no najveći adut svakako je sami dizajn.

Black and White 2D Cafe nije jednini kafić te vrste u svijetu, YND 239-20 u Seulu također je jedno od mjesta na kojima bismo se voljeli "nacrtati".

Avionom gotovo jeftinije nego do Jadrana: Otok toliko lijep da je podijeljen između dvije države Sjeverni Cipar - 1 Limassol - 3 Limassol - 2 +5 Cipar

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju