´Novi dan, novi početak, novi izazov. Osjećam se spremno´, izjavit će Nikša prije Testa osjetila. ´Od današnjeg dana očekujem dosta neizvjesnosti. Mislim da će biti dosta iznenađenja. Danas je baš igrarija jedna velika i veseli me, moram priznati´, otkrit će svoja očekivanja Luka. Pačja prsa koja su pripremali u prethodnoj emisiji jednom od kandidata donijet će prednost u testu koji će uslijediti.


´Ulazak u polufinale je definitivno klizav teren, ne mora objektivno imati veze s našim znanjem ili neznanjem´, kazat će Emilija. Međutim, u kuhinji će kandidate dočekati samo Radovan i Dino. ´U polufinalu ima mjesta samo za osam najboljih. U tih osam najboljih ući će samo dvoje od vas. Dakle, jedan će danas napustiti show´, podsjetit će Dino. ´Danas ćete se boriti u dva izazova. O njima vam ovisi ostanak u igri!´, upozorit će Radovan. Razlog zbog kojeg će žiri dočekati kandidate u krnjem sastavu bit će taj što će Andrej kandidate već čekati u restoranu s prvim izazovom. Luka se inače ne raduje nikakvim testovima, pa tako niti Testu osjetila: ´Kad je u pitanju test, onda se automatski čovjek malo zblokira´. Nikša će prognozirati da će se snaći ´tako-tako´. A tko će se najbolje snaći s novim izazovima, tko će za samo tri minute pogoditi najviše sastojaka zadanog jela i hoće li prednost iz prethodnog izazova biti dostatna za pobjedu u zahtjevnom Testu osjetila, saznat ćemo već ove nedjelje na Novoj TV.

Dino: ´Kuhate za ostanak, odnosno za ulazak u polufinale i ja vam želim sreću!´

Nakon Testa osjetila pred kandidatima će biti eliminacijski Test kreativnosti. ´Danas su eliminacijski izazovi... Pa dobro, malo me je prpa, isto mi nije baš svejedno. Tako nekako´, priznat će Luka. Pobjednik Testa osjetila će u novom izazovu imati veliku prednost: pravo na odabir glavne namirnice u dućanu, ali tu prednostima neće biti kraj. Imat će pravo na minutu više u dućanu te dvije dodatne popratne namirnice.

U ovom će se izazovu dogoditi i prvo ovosezonsko uzimanje namirnice iz dućana viška, nakon čega će žiri, kao i kod prethodnih sezona, jednu namirnicu tom kandidatu ili kandidatkinji – oduzeti. Saznat ćemo i hoće li žiri biti zločest ili dobroćudan kod provođenja svoje kazne. ´Kuhate za ostanak, odnosno za ulazak u polufinale i ja vam želim sreću´, ohrabrit će prije ovog izazova kandidate Dino. Tko u dućanu neće moći pronaći jaja, tko će uzeti jednu namirnicu viška, hoće li pobjednik Testa osjetila birati za sebe ili za ekipu te hoće li odabirom namirnice sam sebi zabiti autogol, ne propustite saznati u novom izdanju showa, čiju večerašnju najavu možete pogledati - ovdje!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju