Ako tražite nešto što će vas okupirati tijekom toliko iščekivanog godišnjeg odmora, dileme više nema. Neka odluka padne na Vodice. Zašto? Zato što ćete se naći u drugoj dimenziji.

Ako ste od onih kojima izležavanje na plaži i ispijanje kave nije prioritet tijekom godišnjeg odmora, nego vam krv u žilama traži dnevnu dozu adrenalina, zaputite se u Vodice. Beskrajne plaže vjerojatno će biti vaša glavna lokacija, a onda preostaje pronaći sadržaje o kojima ćete pričati još mjesecima nakon što se vratite s godišnjeg odmora. Kako se ne bi dogodilo da nešto propustite, ovdje ćemo vam ponuditi check-listu po kojoj ćete lakše pratiti što još morate isprobati.



Biciklizam – jeste li profesionalac ili samo rekreativac zaljubljen u vožnju na 2 kotača, sasvim je nebitno. U Vodicama vas čekaju kilometri i kilometri uređenih biciklističkih staza. Panoramske i manje zahtjevne, ali i staze teškog uspona čekaju da ih osvojite.

Big Game Fishing – ako ste ikad imali ribički štap u rukama, onda znate o kojoj vrsti adrenalina pričamo. Okušajte se u borbi s najvećim ribama Jadrana i postanite vrhunski ribički majstor.

Ronjenje – zašto ne biste izbliza doživjeli jedinstvenu floru i faunu Jadrana? Brojni vodički ronilački centri rado će vas opremiti za istraživanje davno potonulih brodova i podmorskih vrtova koje jednostavno morate vidjeti.

Jedrenje i kajaking – nemojte propustiti istražiti obalu i na ovaj način! Možete upisati škole sportova na vodi ili unajmiti skipera i prepustiti se očaravajućim doživljajima koji slijede.
Osim već nabrojenim, vrijeme obogatite igrajući odbojku na pijesku, vožnjom na jet-skiju, vodenim toboganima i čamcima za zabavu. Mogućnosti su zaista raznolike, zato na vrijeme rezervirajte svoj smještaj i počnite planirati dragocjeno vrijeme svog godišnjeg odmora!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju