Otvoren je digitalni natječaj Beck's – Scratch4Art u kojem svatko može biti umjetnik i osvojiti vrijedne nagrade. Grebanje etikete piva od alufolije pravi je kreativni fenomen u kojem svaka izgrebana boca može postati umjetničko djelo s potpisom. Kako bi podržao taj fenomen i potaknuo otkrivanje unutarnjeg umjetnika, Beck's je pokrenuo zanimljivi natječaj kojem se može pristupiti putem službene internetske stranice.

Beck's s potpisom Jurja Zigmana

U grebanju boce Beck'sa okušao se i Juraj Zigman, jedan od najvećih domaćih kreativaca i omiljeni hrvatski dizajner čiji nadaleko poznati dizajn prkosi standardima i zrači individualizmom. Zigman svoj talent ne izražava samo u okvirima mode, već rado iskušava nove kreativne kanale, a ovaj su mu put kao model poslužile boce u cijelosti presvučene u srebrnu foliju na kojima je ostavio svoj prepoznatljiv dizajnerski trag. „Volim izlete u razne sfere umjetnosti i dizajna, umjetnost je univerzalna i daje priliku da dam dio sebe u ono što mi u trenutku inspiracije posluži kao slikarsko platno“, rekao je Juraj, koji je u svojem ateljeu napravio pravu malu Scratch4Art izložbu i time dao dodatan poticaj ljubiteljima piva Beck's da budu drukčiji i otkriju svoje skrivene kreativne vještine.


Uz Beck's svatko može biti umjetnik


Beck's oduvijek podupire rad mladih umjetnika, kreativaca i urbanih individualaca, a tijekom godina ostvario je suradnju s mnogobrojnim poznatim imenima domaće umjetničke scene. Ovaj put fokus je na svakom kreativcu kojemu umjetnost nije struka, već se izražava na malim stvarima u svakodnevnom okruženju. Scratch4Art produkt je mašte i kreativnosti koji potiče na stvaranje bilo kada i bilo gdje. „Shvatili smo da i neke navike kojih često nismo svjesni mogu proizvesti prava mala remek-djela. Želimo podržati svaki oblik kreativnog izražavanja i u svakom pojedincu probuditi unutarnjeg umjetnika i, naravno, nagraditi one najkreativnije“, izjavila je Mateja Kovačević, brend-menadžer ABI & licensed Premium brands.

Zagrebi Beck's bocu i skrolaj po novom iPhoneu 8!

Svi koji su zagovornici fenomena i grebu po etiketi piva zahvaljujući toj glasovitoj vještini mogu zgrabiti iPhone 8, Apple Watch, iPod Touch ili slušalice Beats! Svakog ponedjeljka tijekom četiri tjedna započinje novi krug natječaja Scratch4Art u kojem se dijele tjedne nagrade. Sve što je potrebno jest kliknuti na link i izgrebati vlastiti dizajn na virtualnoj boci Beck'sa uz opis značenja odabranog motiva. Isplati se biti drukčiji jer oni najkreativniji bit će prepoznati i nagrađeni genijalnim nagradama! Nagradni natječaj traje sve do 26. studenoga, a više informacija o pravilima pogledajte na Scratch4Artu.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju