Turistička i ugostiteljska ponuda na Rabu od jučer je još bogatija, i to ne samo za Rabljane i njihove goste već i za njihove četveronožne ljubimce. Jučer je u Banjolu na plaži Artić službeno otvorena svjetski poznata plaža za pse Monty's Dog Beach & Bar koja nudi specijaliziranu ponudu za vlasnike pasa i njihove ljubimce. Nakon velikog uspjeha u Crikvenici, gdje su kvalitetu i ponudu plaže prepoznali domaći, kao i strani turisti, ove će sezone psi na Rabu moći uživati u zanimljivoj i neuobičajenoj ponudi. Pse tako čeka "pseće pivo" od pilećeg i povrtnog temeljca, sladoled, pizza, čips, pseći kolačići i još mnogo psećih poslastica.


Uz to, sve vlasnike pasa zasigurno će razveseliti i mnoge igračke kojima će moći animirati svoje četveronožne prijatelje, kao i zdjele za vodu, papučice za zaštitu šapa te ležaljke i suncobrani namijenjeni samo za njih. A nakon dana provedenog u sunčanju i kupanju, prije odlaska kući, mogu se zabaviti na spravama MontPoslastica za najbolje prijateljeva psećeg parka.

Monty\'s Dog Beach & Bar - 5 Monty\'s Dog Beach & Bar - 5 (Foto: Monty\'s Dog Beach & Bar)


„Izuzetno mi je drago što smo imali podršku rapskih institucija i građana, kao i radnika koji su pomogli urediti ovu plažu da danas ovako izgleda. Bez svih njih danas ne bismo bili ovdje, a veseli me daljnja suradnja na ovom projektu te ću opravdati dano mi povjerenje“, rekao je Igor Montanari Knez, vlasnik Monty's Dog Beach & Bara.


Otvaranje plaže Monty's Dog Beach & Bar uz podršku Grada i Turističke zajednice dodatno će pridonijeti razvoju i upotpunjavanju turističke ponude otoka Raba, a svečanom otvorenju nazočili su i gradonačelnik grada Raba, Nikola Grgurić te direktorica TZG-a Rab Ivana Matušan.
„Vodstvo Grada Raba prepoznalo je želje i potrebe domaćeg stanovništva, kao i turistički potencijal koji se može ostvariti otvaranjem tematizirane plaže za pse. Podržavamo svaku kvalitetnu inicijativu građana te se nadam da će ih biti sve više ovako kvalitetnog karaktera“, izjavio je na otvorenju Nikola Grgurić, gradonačelnik grada Raba.

Monty\'s Dog Beach & Bar - 2 Monty\'s Dog Beach & Bar - 2 (Foto: Monty\'s Dog Beach & Bar)


Direktorica TZG-a Rab Ivana Matušan posebno je istaknula razvoj sadržaja i kvalitete: „Turistička ponuda grada Raba trenutačno prolazi kroz određene promjene te me izuzetno veseli što se te promjene tiču upravo rada na kvaliteti. I Monty’s je dio te priče, prva tematizirana plaža u gradu Rabu sigurno će potaknuti nova ulaganja ovakva tipa. Ulaganja u kvalitetu uvijek se višestruko isplate te vjerujem da ćemo na krilima odličnih rezultata tako i nastaviti.“


Uz sve navedeno, Monty's je dobitnik i nekoliko nagrada, od kojih se može istaknuti ona Hrvatske turističke zajednice za 3. mjesto u kategoriji ''Plaža godine'' za 2016. godinu. To se svakako može smatrati početkom revolucije u turističkoj ponudi, posebice onim gostima koji su u potrazi za dodatnim sadržajima.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju