Mobilni Visitor Centar je inovativni projekt TZ Rogoznica kojim će se, informacijama pokriti raspršena mjesta ove dalmatinske općine poznate po obiteljskom turizmu. Mobilni ured TZ-a će pružati informacije gostima i njihovim domaćinima od Kanice do Zečeva i biti na raspolaganju u njihovom malom mistu.

Već sada je rogoznički oldtimer česta meta fotoaparata, a naglasak će ovog ljeta biti na interakciji s gostima putem društvenih mreža. Slikanje uz brendirani kombi i nagradni natječaji promovirat će lokalne sadržaje.'Mobilni Visitor Centar je zamišljen kao inovativno sredstvo promidžbe Rogoznice kao idealne destinacije za obiteljski odmor. Aktivnim i inovativnim pristupom u pružanju svih potrebnih informacija postojećim i potencijalnim gostima o sadržajima, kulturnim i povijesnim znamenitostima i dostupnim aktivnostima postići ćemo povećanje ukupnog zadovoljstva gostiju odmorom provedenim u Rogoznici. Time će se direktno utjecati na preporuku, ponovni dolazak i izgradnju branda destinacije kod ciljane publike,' istaknuo je direktor TZ Rogoznica Marijo Mladinić.

Rogoznički retro kombi iz 70-tih će voditi susretljivi Petar, a uz besplatni internet i tablet za prezentacije bit će opremljen brošurama i lecima lokalnih restorana, organizatora izleta i iznajmljivača. Pokretni info ured će se kretati i izvan granica općine pozivajući goste da posjete Rogoznicu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju