Mladi stručnjaci za low-budget putovanja prošle su godine osvojili nagradu Wizz Aira i od tada neumorno putuju.

"Umjesto na izlaske i odjeću, novac volimo trošiti na hostele i low-budget letove, a i volimo pokazati da putovanja ne moraju biti skupa, a daju više zadovoljstva od materijalnih stvari jer ostaju uspomene, avanture i prijatelji iz cijelog svijeta“, objašnjava Leonarda Komen koja sa sestrom Klarom i njezinim dečkom Markom Dunđerom čini fantastični trio.

Kako bi s drugima podijelili svoj entuzijazam oko putovanja i upoznali avanturiste koji s njima dijele istu strast, odlučili su darovati jednu kartu nasumičnim odabirom sretnom dobitniku koji bi išao s njima na destinaciju prema želji bilo gdje na svijetu, pod uvjetom da je dio mreže Wizz Aira. Travel Budsi preporučuju Island, Kanare, Grčku, Barcelonu… ali letjeli bi bilo gdje.  

 

A post shared by TravelBuds (@travelbuds3) on

Spretna ekipa će isplanirati smještaj, razgledavanje atrakcija i prijevoz tako da sretni dobitnik može bezbrižno putovati. Prema želji može i povesti nekoga sa sobom, no druga osoba sama pokriva svoje troškove. Osim kartom, Travel Budsi časte i smještajem pa se valja pobrinuti samo za džeparac. Giveaway traje do kraja drugog mjeseca, a prijaviti se mogu oni koji su u trenutku putovanja punoljetni. Odabrano putovanje treba završiti do 1. lipnja 2018., a za sudjelovanje je potrebno zapratiti njihov Instagram kao i YouTube kanal te tagirati 3 prijatelja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju