U Termama Sveti Martin, na otvorenim bazenima, može se kupati sve do rujna. Idealno je obiteljsko mjesto na kojem djeca uživaju, ali ova vikend-lokacija zanimljiva je i onima željnih adrenalina. Iznad bazena postavljen je 200 metara dugi zip-line s kojeg se pruža nezaboravan pogled na 2.600 kvadratnih metara vodenih površina.

Svatko tko će u Termama ostati nekoliko dana ne mora brinuti oko osmišljavanja aktivnosti. U vanjskim bazenima nalazi se tobogani zanimljivih naziva kamikaza, body slide, rafting slide i black hole. Isprobali smo ih sve, a najviše su nas iznenadili oni koji izgledaju bezazleno. Na ovim ludim vožnjama adrenalina neće nedostajati, a na nekima nećete moći držati oči otvorenima.

Najmlađe će tijekom cijelog dana zabavljati i živahni animatori pa roditelji bezbrižno mogu uživati na suncu ili se odmarati u hladu uz osvježavajuće piće u Pool Lounge baru.

Za potpuno opuštanje prepustite se masaži pod baldahinima, obavijeni eteričnim uljima lokalnih sastojaka.
Moguće je i zaigrati odbojku na pijesku, odmarati se na prekrasnim pješčanim plažama, a oni koji se ne žele cijeli dan izležavati, quadovima se mogu uputiti u vožnju kroz prekrasno Međimurje. Kompleks okružuju trkače i biciklističke staze na koje možete poći i u društvu svog četveronožnog ljubimca.

Naime, Terme Sveti Martin su pet-friendly mjesto na kojem su dobrodošli baš svi. Osim toga, moguće je i udomiti pse koji su privremeno udomljeni u komplesku. Čini se da ovo mjesto ima baš sve. Uživajte stoga i vi kako smo i mi!

Nabrojite 3 atrakcije koje se mogu pronaći u ovom međimurskom Aquaparku, a Terme Sveti Martin počastit će 5 najbržih čitatelja koji svoje točne odgovore pošalju na redakcijski mail punkufer@novatv.hr dvjema ulaznicama za odrasle koje mogu iskoristiti do 9. rujna, 2018.

Pet najbržih osvojili su ulaznice za Terme Sveti Martin:
Ivana Kovačić Šajnović
Ivana Pohl
Željka Zorić
Marcela Herceg
Dijana Grd

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju