Jedinstveno i nezaboravno, dvije su riječi koje najbolje opisuje šestodnevni turistički aranžman koji norveška kompanija 62°NORD organizira kroz netaknutu norvešku divljinu, zapanjujuće fjordove i planinsko područje Sunnmorsalpene.

Ovisno o svojim preferencijama, na adrenalinsku avanturu možete poći na dva načina: biciklom ili autom.

Ljubitelji pedaliranja odabrat će Ride the Fjords turu. Sjednite na cestovni ili električni bicikl i uputite se na jedno od najspektakularnijih biciklističkih putovanja u sjevernoj Europi.

Tijekom šestodnevne avanture prijeći ćete 400 kilometara čarobne norveške prirode, a put završava usponom na vijugavu planinsku cestu Trollstigen koja vas vodi pored najvišeg vertikalnog kamenog zida u Euorpi Trollveggen.

Drive the Fjords tura daje vam mogućnost da norveške ljepote istražite u električnom automobilu – točnije u Porsche Taycan Cross Turismu. Tijekom šestodnevne pustolovine proći ćete po nevjerojatnoj norveškoj cesti Atlantic Ocean Road, a na kojoj je i snimljen djelić posljednjeg filma o Jamesu Bondu – "Za smrt nema vremena".

Na kraju dana očekuje vas smještaj u ponajboljim skandinavskim hotelima – Storfjordu i hotelu Union Øye koje su savršeni primjeri norveške tradicije i gostoprimstva. Ovdje se možete opustiti u sauni i jaccuzziju, uživati u specijalitetima lokalne kuhinje i dubinski odmoriti prije novog dana i nove pustolovine.

Cijena? Prava sitnica. Početni paketi za ove šestodnevne pustolovine biciklom ili električnim automobilom mogu se rezervirati po cijeni od 69.000 norveških kruna, odnosno oko 53.000 kuna.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju