Nije im problem doletjeti do Cape Towna kako bi u Giraffe Manoru doručkovali zajedno sa žirafama, otputovali u Maldive kako bi proveli noć ispod vode (The Conrad) ili u igluu napravljenom od snijega i leda u Švedskoj (Ice Hotel).

Želite li, primjerice, prespavati u monumentalnoj boci za vino, trebate doputovati u Chittorgarh – veliki grad na rijeci Berach u državi Rajasthan u zapadnoj Indiji.

Monumentalna boca u crvenoj boji izgrađena je na vrhu obiteljske kuće. Duga je oko 8 metara i široka tri metra. U njoj se nalazi prostrana spavaća soba s kupaonicom koja je idealna za romantičan boravak udvoje.

Kabir Bnb, Indija, spavaća soba u obliku boce za vino - 2 Kabir Bnb, Indija, spavaća soba u obliku boce za vino - 2 (Foto: Airbnb.com)

Pod imenom Kabir Bnb iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 300-tnjak kuna za noć.

U susjednoj kolibi od bambusa – također na vrhu kuće – smještena je blagovaonica, a posjetiteljima su na raspolaganju i velika terasa na otvorenom s pogledom na okolicu.

U sklopu Kabir Bnb-a nalazi se još jedna kupaonica i dvije spavaće sobe – od koje je jedna ukrašena s desecima boca.

Kako to izgleda kada spavate u divovskoj boci za vino, pogledajte u YouTube videu Kabir Bnb-a.

Dvorac star 600 godina u kojem možete živjeti kao kralj za 1350 kuna na noć Dvorac Cahercastle u Irskoj - 5 Dvorac Cahercastle u Irskoj - 4 Dvorac Cahercastle u Irskoj - 3 +1 Dvorac Cahercastle u Irskoj - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju