Zabava za svakog od nas znači nešto drugo. Netko je sretan kad je siguran s dvije noge čvrsto na zemlji, dok drugi uživaju kad im se sledi krv u žilama od adrenalinski ispunjenih aktivnosti. Upravo jedna takva aktivnost je i prvi put dostupna za javnost – Skywalk Poljud u Splitu.

Istražite Split iz nove perspektive u ovoj avanturi koja traje oko 90 minuta. Izađete iz svoje zone komfora i pripremite se za sasvim novo iskustvo, kroz vrhunsku zabavu! Stručni vodiči omogućit će vam da pomaknete vlastite granice, dok potpuno sigurni šetate visoko iznad terena i po vanjskom dijelu krova - via ferrata ili se pripremate za rope swing

Posjetite portal Crno Jaje i kliknite na aktualnu ponudu koja vam već za 249 kuna po osobi donosi spektakularan, avanturistički doživljaj. Skywalk sa rope swingom. Potpuno osigurani prepuštate se slobodnom padu i naletu adrenalina. Nemoguće ga je opisati riječima, jednostavno ga morate doživjeti. Nekoliko sekundi slobodnog pada dovoljno je da zaokruži ovu urbanu avanturu o kojoj ćete dugo pričati.

Ako se brinete da ste prestari ili premladi, ne morate. Ovo je atrakcija dostupna svima starijima od devet godina, a jedino ograničenje je maksimalna težina od 120 kilograma, a ograničenje se odnosi isključivo za rope swing skok. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju