U mjestu Manjadvorci na 18 kilometara od Pule smjestio se ranč Barba Tone, savršeno mjesto za ljubitelje prirode i životinja, a glavne zvijezde su konji koji su na svojim leđima do sada prenijeli stotine jahača u potrazi za drukčijim doživljajem Istre. Tijekom cijele godine na ranču se organiziraju izleti otkrivaju ljepote poluotoka.

Među brojnim avanturama koje možete doživjeti je plivanje s konjima u moru, kao i razgledavanje Vicine špilje u sedlu. Tko želi, može naučiti nešto više o istarskim povijesnim znamenitostima, posjetiti najstariji istarski grad Nezakcij, istražiti Ljubićevu špilju ili stoljetne mlinove, uživati u noćnom izletu za punog mjeseca, dočekati prve jutarnje zrake sunca na Raškom kanalu… Izleti su prilagođeni početnicima, kao i iskusnijim jahačima tako da svatko može pronaći nešto za sebe, a najizdržljiviji mogu krenuti i na dulji treking s konjima po cijeloj Istri.

Na Ranchu barba Tone osim jahanja postoji niz sadržaja, a tko želi ondje možei kampirati. U malom zoološkom vrtu vrzmaju se kokoši, purani, fazani, jarebice i druge životinje. Psi slobodno trče i šetaju u prirodi dok se mačke najčešće lijeno sunčaju. Mališani koji to požele, mogu šetati ponije ili skakati na trampolinu. Uz prethodnu najavu i dogovor na ranč su dobrodošli svi, uključujući i osobe s posebnim potrebama.  

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju