Galerija Idealna ljetna destinacija za cijelu obitelj Mir, tišina i termalna voda pružit će odmor od svakodnevice Raj za velike, ali i malene +0 U Termama Sveti Martin svatko će pronaći nešto za sebe

Ovaj vodeni park dio je resorta Terme Sveti Martin, a idealna je ljetna destinacija koja će pružiti pravu zabavu cijeloj obitelji jer tu su osim bazena prilagođenih za sve vrste plivača – one iskusne i manje iskusne, i novi tobogani koji iskustvo podižu na jednu drugu razinu.

Od najblažeg za one slabijeg srca, pa do najstrmijeg za one odvažne. Tobogani u MartiLandiji zadovoljit će sve, pa i one najstarije kojima će poneki dati onu potrebnu dozu adrenalina. Za najmlađe tu je bazen s vodenim igralištem namijenjen djeci u kojem smijeha, vriske i zabave neće nedostajati.

Nakon sati provedenih u vodenim radostima, nerijetko ogladnimo i ožednimo. Zato osim zabavnih sadržaja Terme Sveti Martin nude i odličnu gastronomsku ponudu. Uz bazene se nalaze dva restorana, od kojih je onaj tik uz bazene novoobnovljen s proširenom ponudom hrane i pića. Hamburgeri, krumpirići, tortilje, tjestenine ili pizze - brzo spravljena hrana razveselit će svakog klinca, a tu su i palačinke i sladoledi kojima se može zasladiti.

Za one koji preferiraju konkretnija jela tu je restoran na samom ulazu u vodeni park čija će jela zadovoljiti i one najzahtjevnijeg nepca.

Smještene u srcu Međimurja, u Termama Sveti Martin svatko će pronaći nešto za sebe. Dok jedni uživaju u vodenim igrama i zabavi, drugi pak svoju oazu traže u termalnoj vodi. Mir, tišina i netaknuta priroda dat će toliko potreban odmor od užeglog asfalta i gradske vreve. Termalna voda je osim toga i zdrava te odlično djeluje na dišne puteve, zbog čega je u ovo doba i više negoli poželjna.

Kako bi osigurali našu sigurnost, ekipa iz Termi pridržava se svih preporuka i mjera, a na nama je samo da uživamo i opustimo se od svakodnevice u mirnom kutku Međimurja svega sat vremena od Zagreba.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju