Dva i pol sata autom od Zagreba i isto toliko od Splita, u Korenici, nadomak Plitvičkih jezera, smjestila se bajkovita kuća za odmor Wood Fairy.

Na samom kraju ovog mirnog mjesta, s pogledom na mističnu Ličku Plešivicu, drvena kuća za odmor zove vas na uživanje u miru, tišini, prirodi i – životu.

Kuća s dvije spavaće sobe i velikim dnevnim boravkom može ugostiti do osmero ljudi, pa je stoga idealna za obiteljska i prijateljska druženja daleko od gužve i galame. Ne manje bitno, dobrodošli su i kućni ljubimci. Kuća Wood Fairy ima i dvije kupaonice, potpuno opremljenu kuhinju i popločano dvorište s dječjim igralištem.

Uz hidromasažnu kadu, opremu za roštilj, terasu, besplatan WiFi i privatno parkiralište, teško da će vam išta nedostajati. Dapače, uživanje u drvenoj kući Wood Fairy bit će iskustvo koje ćete pamtiti.

Slikoviti ambijent i maksimalna udobnost koju nude sadržaji u kući potpuno će vas razmaziti. Kuća je uređena s puno pažnje za detalje i nudi jedinstveni spoj opuštanja, udobnosti i povezanosti s prirodom.
Drveni interijer stvara toplu atmosferu, a ako imate malo sreće i, barem noću, temperature postanu dovoljno niske da trebate upaliti peć – uživat ćete još i mrvicu više.

U neposrednoj blizini kuće možete, praktički u pidžami, prošetati uz potok i nadisati se svježeg zraka na šestotinjak metara nadmorske visine, a biciklom možete i temeljitije istražiti ovaj kraj. Hodačima su na raspolaganju brojne staze različitog stupnja zahtjevnosti.

Lijepa je planinarska staza koja iz Korenice vodi do Starog grada Mrsinja, ljepote Plitvičkih jezera ne treba posebno predstavljati, ali nije loše znati da vam je Ulaz 2 niti 20 kilometara od kućnog praga, ako odsjedate u kući Wood Fairy. Lička Plješivica također nudi brojne staze za planinarenje, poput vrhova Gola Plješivica i zanimljive Ličke kape, a ako vas više zanimaju ljudske od prirodnih kreacija, svakako posjetite bivši vojni aerodrom Željava koji se smjestio na toj planini, odnosno, preciznije - u njoj.

Bez obzira na to želite li samo nakratko pobjeći od rutine ili tražite udobnu bazu za istraživanje prirodnih ljepota i bavljenje aktivnostima na otvorenom, ova vilinska kuća pružit će vam sve što tražite. Ovdje ćete se odmoriti, opustiti i napuniti baterije – do sljedećeg bijega.

Kuću Wood Fairy možete unajmiti preko platforme Booking.com za 180 do 200 eura po noći, a sve detalje pronaći ćete na ovom linku.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju