Ljenčarenje na Maldivima s pogledom na tirkizne nijanse Indijskog oceana mnogima je san snova, ali ako vam je bajkoviti arhipelag ipak malo predaleko, razmislite o Bodrumu.

Turski Maldivi, kako mu tepaju i britanski mediji turistima nude najrazličitije tipove smještaja, a među ekskluzivnim varijantama je resort koji svojim izgledom oponaša egzotičnije krajeve. Stoga, poželite li glamurozan smještaj, ali vam se ne leti preko pola svijeta, bacite oko na all inclusive hotel Lujo u Guvercinliku, 26 km od Bodruma.

Resort ima tri privatne plaže, osam restorana, vodeni park, četiri vanjska bazena, 14 barova - i predivno more koje ih okružuju. Sve sobe su luksuzno uređene i imaju privatne balkone ili terase, a vile imaju privatne bazene i vrt.

Kada vam dosade masaže i ljenčarenje na plaži, možete se baviti vodenim sportovima – ili baciti na istraživanje Bodruma u kojem povijesne atrakcije i šarmantne uličice susreću prirodne ljepote.

Ljeti hlade, a zimi griju: Pametne kuće zbog kojih svi žele vidjeti prijateljski gradić na sjeveru Turske Safranbolu - 3 Safranbolu - 4 Safranbolu - 2 +0 Safranbolu - 1

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju