Ako ne možete u planine ili na more, kuća s bazenom sjajan je izbor tijekom ljeta kada se živa u termometru penje do neslućenih vrhunaca. Poput ove kuće za odmor u Seketinu.

Riječ je o kući za odmor po imenu Romana koja je smještena u mirnom naselju Seketin u sastavu općine Sveti Ilija nedaleko od Varaždina. Idealna je za sve one koji se žele opustiti od stresne svakodnevnice u miru i tišini.

Slika nije dostupna Putovanja Na otočiću u blizini Trogira: Kućica od 43 kvadrata za rajski odmor bez buke i gužvi

U blizini kuće nalazi se šuma koja pruža predah od visokih temperatura, a na raspolaganju je i bazen za ljetna osvježenja. Gostima je na raspolaganju i velika natkrivena terasa za druženje i opuštanje s prekrasnim pogledom na okolicu.

Kuća za odmor Romana raspolaže s dvije spavaće sobe i s dnevnim boravkom za maksimalan boravak šest osoba. Uživati možete i u rustikalnoj te dobro opremljenoj kuhinji s blagovaonicom, kupaonici i sauni.

Slika nije dostupna Putovanja Nekoliko metara od mora: Kuća na Korčuli za one koji uživaju u miru i tišini na ljetovanju

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 850 kuna na noć. Što sve nudi, otkrijte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju