Hrvatska, zemlja bogate prirodne ljepote, nudi raznolike destinacije za savršeno ljetno putovanje - bez obzira na to želite li uživati u čarima Jadranskog mora ili se opustiti u kontinentalnom dijelu zemlje, a ako još uvijek tražite savršeno odredište u odabiru vam može pomoći portal Crno Jaje. 

Hotel Medena u Segetu Donjem kraj Trogira

Hotel Medena smješten u zaljevu okruženim gustom borovom šumom nudi 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dijete do 7 godina GRATIS. Gostima su na raspolaganju vanjski bazen i spray park, kao i teniski tereni, mini golf, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku. Hotelska plaža je na 150 metara od kompleksa, a do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Ovdje ćete imati brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju.

Vodice - Imperial Park Hotel

Smješten u borovoj šumi, Imperial Park Hotel je idealna oaza za odmor. Uz ovu ponudu, moći ćete uživati u 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i do 2 djece. Hotel nudi unutarnji i vanjski bazen, animacijski program te dalmatinsku večeru jednom tjedno. Udaljen samo jedan kilometar od centra Vodica, ovaj hotel je sjajan izbor za obiteljski i romantični odmor. U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi. Ponudu provjerite ovdje. 

Hotel Matija Gubec u Stubakima

Ako ste više ljubitelj kontinentalnih destinacija, Hotel Matija Gubec je pravo mjesto za vas. Smješten u Stubičkim Toplicama, na izvoru termalne i ljekovite vode, ovaj hotel nudi 5 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe. Uživajte u opuštanju u bazenima, saunama i masažama. Hotel je okružen zelenilom prekrasne prirode Hrvatskog Zagorja, udaljen 40 km sjeverno od Zagreba. Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima, omogućujući gostima nesmetano korištenje istih. Ovdje ćete moći uživati u termalnoj vodi Stubičkih Toplica, čija su ljekovita svojstva dobro poznata. Ponudu provjerite ovdje. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju