Slovenija svaki put iznenadi nekim svojim komadićem raja u kojem vrijedi odmoriti tijelo i dušu. Obgrljeno pohorskim vrhovima, smjestilo se u gradu Zreče istoimeno jezero, a kraj jezera šuma, uređeni park i Terme Zreče. Idealno, ne previše udaljeno i povoljno za sve one kojima je potreban kvalitetan odmor.

Sve ljepote Dravinjske doline

Grad Zreče u kojem su se smjestile Terme Zreče, smjestio se na jugoistoku Slovenije, ispod obronaka Pohorja u Dravinjskoj dolini i pravi je mali raj, idealan za one koji traže odmor. Gradom protječe rijeka Dravinja, koja izvire južno od Rogle na 1200 metara, po čemu je okolica u kojem se nalazi dobila ime Dravinjska dolina, a u njoj se smjestilo i Zreško jezero. Do ove vam idile u podnožju Pohorja iz Zagreba treba samo sat i pol vožnje.

Povoljna ponuda za wellness-odmor

U parku pokraj jezera Zreče nalazi se 10 apartmanskih kućica koje okružuju šuma i uređeni park. Vile Terme nalaze se u neposrednoj blizini Termi Zreče, koje će vas svojom ponudom opustiti i razveseliti. Upravo za smještaj u Vilama Terme i za wellness-odmor koji se sastoji od neograničenog kupanja u termalnim bazenima, ulaska u saunu s uključenim programima kovitlanja zraka, pilinzima i oblozima, mogućnosti najma bicikala te štapova za nordijsko hodanje i raznih izletima, pronašli smo povoljnu ponudu za dvije osobe.

Odmarajte svojim tempom

S obzirom na blizinu i dostupnost ljekovitih Termi i svih njihovih usluga, svoj odmor provesti možete na ležeran i opuštajući način: provodeći vrijeme u ljekovitoj vodi, u saunama ili na raznim masažama. Želite li i dio vremena iskoristiti za aktivnosti, na idealnom ste mjestu. Biciklizam po označenim stazama Zreškog Pohorja, planinarenje, šetnje uz jezero ili posjet susjednim Slovenskim Konjicama također su odlične ideje koje će vas napuniti pozitivnom energijom.
Ponuda uključuje noćenje za dvije osobe s polupansionom, dobrodošlicom s čašom domaćeg vina ili jabučnog soka, neograničeno kupanje u termalnim bazenima, jedan ulazak u saunu s uključenim programom kovitlanja zraka, pilinzima i oblozima te ostalo. Minimalan broj noćenja mora biti dvije noći, pa u tom slučaju morate nabaviti dva kupona. Požurite s rezervacijom svog odmora u petom ili šestom mjesecu i prepustite se čarima Slovenije i Dravinjske doline.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju