BAJAO Cabin je novi šator na napuhavanje koje avanturistima omogućuje spavanje bilo gdje – pa čak i na vodi.

Šator za jednu osobu može se montirati na dasku za stajaće veslanje (SUP) koja u tom slučaju igra ulogu madraca te se može staviti na vodu, na krov automobila ili kamenjar.

Šator je dug oko tri metara i omogućuje dosta prostora za jednu osobu i njegovu prtljagu. Daska bi, pak, trebala biti duža od 350 centimetara kako bi se bočni potpornji na napuhavanje mogli dobro pričvrstiti. Uz malo vježbe cijeli šator moguće je montirati u svega dvije minute.

Možete prespavati i na krovu autombila Možete prespavati i na krovu autombila (Foto: Profimedia)

Šator je dizajniran tako da bude stabilan na daski. Ako planirate s njim prespavati na vodi, proizvođači savjetuju da to činite na mirnoj i plitkoj vodi blizu obale. Dakako, BAJAO Cabin možete koristiti i bez daske te spavati direktno na tlu.

Ovaj tip šatora idealan je u situacijama i na mjestima gdje klasično kampiranje nije dozvoljeno.

Trenutno se prikupljaju novci za njegovu masovnu proizvodnju preko kampanje Indiegogoa uz najnižu cijenu jedinice od već 379 eura. Predviđa se da bi prve isporuke šatora trebale krenuti u listopadu ove godine.

Što sve BAJAO Cabin nudi, pogledajte na službenim stranicama proizvođača.

Šator na kat: Super udobna ideja za ljude koji vole spavati na otvorenom Možete ga postaviti i na vodi Dookan je idealan za ribiče Šator na kat Dookan +0 Šator na kat Dookan

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju