Trpanj - skriveni biser duge povijesti, bogate kulturne baštine, dom ribara i pomoraca, kraj prepun bogatih vinograda i stoljetnih maslinika? Trpanj danas postaje pravi mediteranski raj sa svojim bezbrojnim šljunkovitim i pješčanim plažama te brojnim skrivenim uvalama koje čekaju na vas!

Nalazi se na Pelješcu, a svojim bogatim sadržajima pruža mnoštvo aktivnosti za ljubitelje aktivnog odmora, ali i chill odmora uz plažu. Trpanj je idealno odredište za iskonski odmor i stvaranje uspomena. Uz samo more, uz šum mora i čarobne zalaske sunca, smjestio se hotel Faraon. Portal Crno Jaje donosi ponudu koja se ne propušta – odmor s pogledom na razvedenu obalu Pelješkog kanala. Jednostavno predivno.

Sigurno će vas oduševiti all inclusive ponuda koja uključuje doručak, ručak i večeru, neograničenu konzumaciju all Inclusive pića za vrijeme obroka, neograničenu konzumaciju pića na All Inclusive Baru koji je otvoren svaki dan od 10 do 23 sata. Na All Inclusive Baru poslužuje se i popodnevni snack od 16:00 do 17:00 s kavom i čajem, koji su također uključeni u cijenu usluge.

Ispred samog hotela nalazi se predivna šljunčana plaža s predivnim pogledom na Biokovo, Makarsku rivijeru te otoke Hvar i Brač, a poželite li dodanih aktivnosti tu su ležaljke i suncobrani na bazenu, stolni tenis, pikado i teren za boćanje. Animacijski program hotela donosi brojne igre i sportske programe kao i Soft-Wellness programe. Poželite li neko novo iskustvo, svakako unajmite kajak za dvoje i zaputite se u vodenu avanturu s omiljenom osobom, a u ponudi su i izleti brodom.

Općina Trpanj je poznata po posebno lijepim, šljunčanim plažama, na koje često na jednodnevne izlete dolaze i kupači iz udaljenijih turističkih mjesta na poluotoku Pelješcu. Poželite li osim hotelske plaže Pozora istražiti i druge plaže u destinaciji, zaputite se do službene internetske stranice Turističke zajednice Trpanj i istražite koje vas sve plaže ovdje očekuju.

Ovisno o odabranoj opciji smještaja, ponuda vrijedi za dvije odrasle osobe i dijete do 12 godina ili dvije odrasle osobe i dvoje djece do 12 godina, a za korištenje u terminu od 17. do 24. srpnja 2021. i od 7. do 14. kolovoza 2021.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju