Istra je jedna od najpopularnijih ljetnih destinacija Hrvatske i najveći jadranski poluotok. Ali iz naše perspektive, to je puno više. To je doista melem za oči. Njegovi potoci teku prema moru dubokim dolinama i žlijebovima, podsjećajući na drevne lokalne mitove o divovima. Brda gledaju na polja i doline s gradićima smještenim na vrhovima, podsjećajući nas na neka stara vremena. Pogled je predivan: Učka s bijelim vrhovima, bujna polja pšenice, visoravni, doline, vinogradi i maslinici na obroncima brežuljaka i, konačno, more.

Istra nudi ponešto za svakoga i nije važno volite li izvrsne gurmanske ponude, uzbudljive aktivnosti na otvorenom ili kulturu, svatko će ovdje pronaći nešto za sebe. Prekrasan obalni dio Istre s brojnim plažama i netaknuta unutrašnjost s bogatom poviješću jedan je od razloga zašto je Istra vaše idealno odredište za bijeg od svakodnevnog života s brojnim mogućnostima za opuštajući odmor. Sve te pogodnosti čine Istru najboljom regijom za hrvatske biciklističke ture.

Svega nekoliko kilometara od Pule smjestio se Medulin, obalni gradić koji vam donosi potpuno uživanje uz predivne i poznate plaže. Uz apartmansko naselje s kampom te hotele Park Plaza Belvedere Medulin i Arena Hotel Holiday, Arena Hotel Medulin smješten je na obali medulinske rivijere i nudi smještaj s 4 zvjezdice. Za odmor u kojem je svaki detalj dizajniran da zadovolji vaše potrebe - luksuzno ozračje, izuzetna gastronomska ponuda, prvoklasne usluge i aktivnosti za potpuni doživljaj.

Ovo je prava oaza mira okružena bujnim mediteranskim zelenilom u kojoj gosti mogu uživati na plaži i plivanju u čistom moru, ili isprobati neki od ponuđenih vodenih sportova. Bazen Arena Hotela Medulina kao da je stvoren za opuštajuće trenutke uz dobru knjigu i ukusne koktele, a svega nekoliko koraka od hotela nalazi se prekrasna pješčana plaža sa kristalno čistim morem.

Istražite ponudu koju vam predstavlja portal Crno Jaje, a koja donosi 3 dana i 2 noćenja s uslugom polupansiona, kupanjem, masažom, paketom dobrodošlice i još dodatnih pogodnosti u Hotelu Arena Medulin 4*, a sve za 2 osobe već od 1.770 kuna. Dijete do 6 godina će s vama na odmor ići besplatno, a boravišna pristojba je uključena u cijenu. Ponudu možete istražiti ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju