Pobjednici iz prošle epizode, mama Biljana i sin Mak, ovaj put će se susresti oči u oči s mamom Snježanom i kćerkom Dolores. Nikako ne propustite provjeriti kako ovim kandidatima leži priprema maminih recepata u zadanom vremenu, jer garantiramo jako puno dobre zabave i ogromnu količinu smijeha.

Epizode koje ste propustili besplatno pogledajte na NovaPlus.

SNJEŽANA SCHAUER, 47

Mama Snježana domaćica je i majka troje djece, baka jednog unuka, te je ponosna vlasnica petero pasa. Obožava jesti I pripremati tradicionalnu hranu. U kuhinji osim što kuha, sluša glazbu, no ne pleše I ne pjevuši. Za svoju Dolores kaže da pri kuhanju redovito izazove veliki nered u kuhinji, no da ju nered također izbacuje iz takta. Snježana voli kuhati no nikada nije pripremala morske specijalitete. Motivira ju ljubav prema ukućanima, te joj pobjeda nije bitna, ona se drži one stare- bitno je sudjelovati, a ne pobjediti.

DOLORES SCHAUER, 30

Kćer Dolores ima 30 godina. Svoje kuhanje ocjenjuje sa solidnom trojkom, voli mediteransku kuhinju. Sebe opisuje kao vedru, veselu I pomalo šeprtljavu. Majku opisuje kao odličnu domaćicu, prijateljicu I savjetnicu. Dolores u kuhinji izbacuje iz takta zagorena hrana I nered. Pod stresom živčani no pokušava uvijek spasiti situaciju. Voli pjevati I plesati no samo kad je sama I kad je nitko ne gleda. Nikada nije spremala pečenog piceka , te joj se za pripremu izrazito gade lignje I srdele.

 BILJANA PAVELIĆ, 49

Biljana Pavelić je majka dvaju sinova i radi kao profesor informatike u srednjoj ekonomskoj školi. Nadimak joj je teta Infica. Stariji sin je zaposlen, mlađi studira u Grazu, Austrija. Vedra je, vesela, svima spremna pomoći. U slobodno vrijeme biciklira i igra squash, te šije. Najviše voli iz ničega napraviti nešto. Pokreću je uspjesi, nove ideje i spoznaje. Kaže da joj pobjeda nije bitna, već joj je sudjelovanje putovanje u kojemu želi uživati, dobro se zabaviti i dati sve od sebe, čak i više od onog što misli da može.

MAK PAVELIĆ, 22

Mak je mlađi Biljanin sin i studira arhitekturu u Grazu. Otvoren je, pozitivan i ambiciozan. Voli gledati u otvoren frižider, promatrati kroz prozor što susjedi rade, kakvo je vrijeme vani, gdje je majka parkirala auto, pospremati kuću. Voli sjediti na radnoj površini i jesti kekse i mlijeko ili pričati s nekim. Jedna od najdražih radnji u kuhinji mu je vađenje stvari iz vrećica nakon kupovine namirnica. Mamu najviše izbaci iz takta kada ne pospremi za sobom. Kaže da on nije neuredan, nego jednostavno nema potrebnu pospremiti istog trena, kao što je to slučaj kod nje. Mama čisti još dok kuha, što je razina sposobnosti koju on ne vjeruje da će ikada dostići. Ne može izdvojiti najdraže mamino jelo, jer kaže da bi to bila uvreda za sve ostale koje pripremi.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju