Talijanska kuhinja prepuna je jednostavnih okusa i namirnica, no priprema se s velikom ljubavlju za najmilije. Mnogi tvrde da je upravo ljubav prema hrani i kuhanje za obitelj razlog zbog kojeg talijanska kuhinja ima tako dobar okus.

Tu činjenicu istražuje i slavna kuharica Giada de Laurentiis, koja se vraća svojim korijenima, odnosno odlazi u svoj rodni kraj.

Nakon posjeta nekadašnjoj tvornici tjestenine njezine prabake i pradjeda u Torre Annunziati Giada dobiva nadahnuće da sama napravi tjesteninu i proslavi napuljsku pizzu domaćim tijestom koje zatim peče s kćeri i prijateljima na zabavi.

S tetom Raffi proučava prabakinu prastaru kuharicu i priprema ukusno jelo iz 'dnevne ponude' u lokalnom talijanskom restoranu.

U fokusu su ovog putovanja prijatelji, obitelj i fantastična hrana. Giadu u Italiji možete gledati četvrtkom, od 4. veljače u 21 sat na kanalu Fine Living.

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom