Talijanska kuhinja prepuna je jednostavnih okusa i namirnica, no priprema se s velikom ljubavlju za najmilije. Mnogi tvrde da je upravo ljubav prema hrani i kuhanje za obitelj razlog zbog kojeg talijanska kuhinja ima tako dobar okus.

Tu činjenicu istražuje i slavna kuharica Giada de Laurentiis, koja se vraća svojim korijenima, odnosno odlazi u svoj rodni kraj.

Nakon posjeta nekadašnjoj tvornici tjestenine njezine prabake i pradjeda u Torre Annunziati Giada dobiva nadahnuće da sama napravi tjesteninu i proslavi napuljsku pizzu domaćim tijestom koje zatim peče s kćeri i prijateljima na zabavi.

S tetom Raffi proučava prabakinu prastaru kuharicu i priprema ukusno jelo iz 'dnevne ponude' u lokalnom talijanskom restoranu.

U fokusu su ovog putovanja prijatelji, obitelj i fantastična hrana. Giadu u Italiji možete gledati četvrtkom, od 4. veljače u 21 sat na kanalu Fine Living.

U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima