Kapadokija, Turska
- ovo je jedno od najljepših mjesta na svijetu. Vulkanski krajolik u potpunosti je prilagođen načinu života lokalnih ljudi, koji i dan danas žive u stijenama diljem ove Turske regije.

Quqortog, Grenland - za ovo mjesto možemo reći da je na kraju svijeta, a šarene kućice izgledaju kao da su temperom naslikane na snježno bijelo platno ili tamne stijene...

San Quirico d’Orcia, Italija - kada vam netko spomene riječ Toskana, ovo mjesto je ono što ćete zamisliti u glavi. Predivni krajolici ispunjeni vinogradima i kamenim kućama - upravo je to ono što San Quirico d’Orcia nudi.


Burano, Italija - Italija nudi i nešto drugačije od ranije spomenute Toskane. Ovdje je i Burano, jedan od najslikopisnijih gradova, koji očarava bojama fasada koje mu daju jedan poseban šarm.

Reine, Norveška - nalazi se na otoku Moskenesøya u arhipelagu Lofoten , iznad Arktičkog kruga, oko 300 km jugozapadno od grada Tromsøa. Najveći tjedni magazin u Norveškoj izabrao je Reine kao najljepše selo države.


Bled, Slovenija - ne treba putovati daleko da bismo stigli do jednog od najljepših mjesta na svijetu. Dovoljno je samo odvesti se u susjednu nam Sloveniju u posjet predivnom Bledu.
 
Vang Vieng, Laos - Daleki Laos nudi zaista mnoštvo atrakcija i destinacija koje vrijedi vidjeti. Tipično selo farmera Vand Vieng je jedna od onih koje svakako vrijedi vidjeti.

Manarola, Italija - već smo ranije puno puta spominjali popularno odredište u Italiji poznato kao "Cinque Terre" koje se sastoji od pet naselja u ligurskom priobalju Italije: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore. Bojanka...

Yangshou, Kina - jeste li ikada zamišljali krajolike koji oduzimaju dah? Upravo takvi se pružaju u Yangshou u Kini. Nešto predivno.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju