Balansiranje posla i društvenog života postaje problem kada pređete 30-u, a grupici prijatelja iz Kalifornije to je dosadilo pa su odlučili nešto poduzeti. Nisu htjeli odustati od izlazaka, ali raditi pod mamurlukom postajalo je sve više frustrirajuće. Pa su stvorili lijek za mamurluk.

Morning Recovery nastao je iz biljke Hovenia Dulcis, orijentalnog drveta. Sadrži DHM, Dihydromyricetin koji pomaže detoksicirati tijelo nakon trovanja alkoholom. Formula ovog dodatka prehrani vrti se oko toga da pojača prirodnu reakciju tijela na alkohol.

Osim DHM-a, tu su tekućina iz čička, koja sadrži silimarin i silibin koji se bore sa slobodnim radikalima koji nastaju kada se naše tijelo bori s alkoholom. Taurin pomaže spriječiti nakupljanje lipida u jetri nakon konzumacije alkohola, a sprečava i naticanje jetre. Elektroliti nas drže hidriranima i pomažu našem mišićnom i živčanom sustavu da rade kako spada.

B kompleks, koji sadrži vitamine B1, B3, B6, B9 i B12 te ekstrakt jestivog ploda kaktusa pomaže u borbi protiv upala u jetri, glavobolje i mučnine.

Pakiranje od 6 komada ovog čudotvornog napitka koša oko 180 kuna, a sve zalihe za listopad su rasprodali i na svojoj stranici kupcima stavili obavijest da narudžbe mogu napraviti tek u studenom.

Morning Recovery djeluje tako da kada dođete kući nakon izlaska, popijete bočicu i legnete spavati. Ujutro se budite kao da se ništa nije dogodilo.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju