Ako želite na malo drugačiji odmor, Lava Caves na Santoriniju pravi su odabir. Umjesto u apartmanu, ovdje odsjedate u špilji koja je 1870-ih bila dom mornarima.

Špilju su oživjela dvojica braće, George i Stavros, koji su se oduvijek divili otoku, njegovoj jedinstvenoj ljepoti, ali i ovom objektu, koji su odlučili pretvoriti u tradicionalni, ali elegantni i minimalistički i funkcionalni dragulj koji mami turiste u Grčkoj.

Biserno bijeli zidovi krase ovaj nekadašnji mornarski dom uređen u tradicionalnom egejskom stilu. Lava Cave ima udobnu spavaću sobu s dnevnom sobom i malom kuhinjom, privatnom terasom i ekskluzivnim unutarnje-vanjskim jacuzzijem. Dio u zatvorenom dijelu osigurava privatnost, a otvoreni dio pogled na predivno plavo more.

Objekt je udaljen nekoliko minuta od ruševina starog dvorca, gdje se svake večeri posjetitelji i lokalci okupljaju kako bi promatrali veličanstveni zalazak sunca iz Oiaje.

Avantura života: Gorštaci se okupljaju za prelazak više od 100 kilometara prekrasne divljine mitskog Velebita Highlander Velebit - 28 Highlander Velebit - 27 Highlander Velebit - 26 +24 Highlander Velebit - 25

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju