Ivanova mesnica jedna je od najpopularnijih u Sydneyu. Ivan Špehar preselio se u Australiju 1965. i otvorio mesnicu u kojoj danas rade 3 generacije obitelji.



Priča kako je, dok je bio u Hrvatskoj, meso jeo jednom, možda dvaput godišnje i tako gotovo 15 godina. A danas ga ima toliko da ne zna kud' će s njim.



Ivanova mesnica prostire se na 500 kvadrata, a osim mesa na sve načine, u što su naravno uključeni i ćevapi, nudi i druge delicije, poput hrvatskih slatkiša, ajvara, mineralne vode, marmelada, začina, zamrznutih bureka i drugih stvari koje se ne mogu naći nigdje drugdje u zemlji "down under".



U mesnici radi i Ivanov sin Joseph, koji će vjerojatno preuzeti obiteljski posao te unuke Michelle i Nikki, koja je počela raditi još dok joj je bilo 11 godina, tijekom školskih praznika.

Prilog o njima napravio je i australski SBS Insight, a sudeći po komentarima gledatelja, Ivan's Butchery ima veliku popularnost među stanovništvom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju