U trendu Limun kocke s grčkim jogurtom Jednostavno Lagane, osvježavajuće i silno ukusne: Recept za limun kocke s grčkim jogurtom Slani kolač s tikvicama i parmezanom Brzo i prefino Bolji od kruha: Recept za slani kolač s tikvicama i parmezanom Osijek Slavonski izlet Prije sam obišao Andaluziju, Maroko, Siciliju... Dojmovi mog prvog posjeta Osijeku, koji mi se praktični nalazi "na pragu"


Ivanova mesnica jedna je od najpopularnijih u Sydneyu. Ivan Špehar preselio se u Australiju 1965. i otvorio mesnicu u kojoj danas rade 3 generacije obitelji.



Priča kako je, dok je bio u Hrvatskoj, meso jeo jednom, možda dvaput godišnje i tako gotovo 15 godina. A danas ga ima toliko da ne zna kud' će s njim.



Ivanova mesnica prostire se na 500 kvadrata, a osim mesa na sve načine, u što su naravno uključeni i ćevapi, nudi i druge delicije, poput hrvatskih slatkiša, ajvara, mineralne vode, marmelada, začina, zamrznutih bureka i drugih stvari koje se ne mogu naći nigdje drugdje u zemlji "down under".



U mesnici radi i Ivanov sin Joseph, koji će vjerojatno preuzeti obiteljski posao te unuke Michelle i Nikki, koja je počela raditi još dok joj je bilo 11 godina, tijekom školskih praznika.

Prilog o njima napravio je i australski SBS Insight, a sudeći po komentarima gledatelja, Ivan's Butchery ima veliku popularnost među stanovništvom.