Jadranska je regija končano uvrštena na mapu prestižnog Brenda “Le Petit Chef”. Naime, jedan od najboljih hotela svijeta – Regent u Porto Montenegru “zaposlio” je 3D animiranog kuhara. “Najmanji kuhar na svijetu”, animirana 3D figura “radit će” od 9. lipnja s kulinarskim timom hotela Regent. “Le Petit Chef” je kreiran fuzijom 3D tehnologije i kulinarske izuzetnosti koja gastro iskustvu u hotelima s pet zvjezdica daje novi nivo zabave i inovacije.

PR PR (Foto: PR) “Kulinarski animirani šou održava se u hotelu Regent kao jednoj od 33 lokacije u 19 zemalja svijeta koja svojim gostima nudi svojevrstan uvid u budućnost uz izvanrednu animaciju, izuzetnu hranu i uslugu. Naviknuti smo na iskorake u domeni sektora hrane i pića, ali ovoj kombinaciji 3D projekcije i kulinarske virtuoznosti se izuzetno veselimo.” - Izjavio je Marko Živković, Izvršni šef kuhinje hotela Regent Porto Montenegro i dodao: “Ova vrsta spoja tehnologije i kulinarstva, još uvijek neprimjenjena na ovim prostorima, izuzetna je prilika za stvaranje uspomena s dragom osobom, tijekom posebnih obiteljskih proslava ili pak kao poklon djeci starijoj od pet godina!”

Ovu tehnologiju kreira kompanija Skullmapping Studios koja uspješno prikazuje navedeni gastronomski šou na brojnim svjetskim destinacijama već sedam godina. Rezervacije su moguće preko linka. Večera traje od 20 do 22 sata i može se rezervirati svakog dana osim ponedjeljka. Također, četiri vrste menija su u ponudi i to klasični, premium, vegetarijanski i dječiji.

PR PR (Foto: PR) Također, ova aktivnost nastavlja niz kreiran od izuzetnih prilika za obiteljski odmor koje su ovog ljeta moguće u nautičkom naselju Porto Montenegro poput nogometnog kampa za djecu kojeg vodi Real Madrid, ljetnji kampovi KSI škole i niza aktivnosti koji Boku Kotorsku s pravom pozicioniraju na visoko mjesto za kvalitetan odmor po svjetskim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju