Villa Sortis prostire se na 140 kvadratnih metara na litici usred mediteranskog vrta u malenom naselju Bošana na otoku Pagu.

Ovo mjesto od starog grada Paga udaljeno je tek oko pet kilometara, a obuhvaća živopisne šljunkovite i pješčane plaže te pitoreskne šetnice okružene stijenama.

Villa Sortis se nalazi tek nekoliko koraka od plaže Bošana, a gosti imaju pristup i maloj lučici. U njoj je more uglavnom iznadprosječno toplo i mirno, pa je idealno ne samo za kupanje već i za ronjenje, vožnju kajaka i SUP-ova.

Villa Sortis na osami Villa Sortis na osami (Foto: Airbnb.com)

Za veću obitelj ili društvo

Kuća nudi četiri udobne spavaće sobe za maksimalni boravak osam osoba, te se nameće kao idealan izbor za veću obitelj ili društvo.

Na raspolaganju vam je i prostrani dnevni boravak s dodatnim kaučem na razvlačenje, funkcionalna kuhinja, dvije kupaonice, ali i odvojena jedinica s WC-om za rad ili zabavu.

Ako biste radije prespavali na otvorenom, domaćini će vam ponuditi madrace za spavanje pod zvijezdama. Postaviti ih možete na plaži, na trijemu kuće ili odmah ispod terase.

Iz kuće puca prekrasni pogled Iz kuće puca prekrasni pogled (Foto: Airbnb.com)

Divan pogled

S terase se pruža predivan pogled na more i okolicu. Tu ćete pronaći i manji vanjski bazen, kao i roštilj za pripremu jednostavnih i ukusnih jela.

Ako ste na Pag došli tulumariti, Zrće je udaljeno svega pola sata vožnje automobilom. U suprotnom prepustite se miru i tišini naselja Bošane.

Villa Sortis iznajmljuje se preko internetske stranice Airbnb po cijeni od 600 eura na noć. Dio njezina šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju