Za pripremu slasnog napitka koristi se posebno mljevena, 100 postotna arabica, za koju proces ekstrakcije traje od 12 do 24 sata. Takvim postupkom dobiva se napitak nježne, elegantne slatkoće s voćnim notama. Cold Brew kava pravi je ljetni hit među kavoljupcima. Okus ovog napitka aromatičan je i nježan.

Popijete li ga nakon vježbanja, povećat ćete sagorijevanje energije, a budući da je razina kofeina u ovom napitku malo viša od one u uobičajenoj šalici kave - bit će to pravi boost i za vaš mozak. Isto tako, cold brew kava bolja je opcija imate li osjetljiv želudac. Naime, toplina se uopće ne koristi kod pripreme ovog napitka, okus je nježniji, a kava je manje kisela, pa time i pogodnija za osobe osjetljivog želuca.

Cold Brew Cold Brew (Foto: PR)

U Julius Meinl ponudi nalazi se čak sedam nijansi okusa. Ljubitelji bezalkoholnih koktela odabrat će Pure, Peach, Meinl Cherry ili Mojito, a onima koji preferiraju alkoholne koktele zasigurno će se svidjeti Nutty Brew s dodatkom likera od kestena, Blueberry Brew ili Mozzart Brew obogaćen amarettom i narančom.

Julius Meinl Cold Brew možete probati diljem Hrvatske, a popis lokacija potražite na linku.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju