Destilerija Craft Spirits zapošljava četiri degustatora Planinkovca – novog pelinkovca koji se proizvodi podno planine Papuk.

Riječ je o slavonskom biljnom likeru napravljenom od 14 začina: pelina, borovice, naranče, kave, hibiskusa, bazge, mente, crnog duda, ružmarina, vinove loze, lovorovog lista, anisa, korijandara i anđelike.

Zaposlenici će testirati Planinkovac od 14. do 15. srpnja u Kaptolu, ali i ocjenjivati doživljaj cjelokupne destilerije.

Slavonski biljni liker Planinkovac Slavonski biljni liker Planinkovac (Foto: PR)

Budućim zaposlenicima je osiguran prijevoz i besplatni smještaj do destilerije, a uz degustacije pića i hrane, imat će priliku okušati se u avanturi penjanja po stijeni.

Pitate se tko je idealni kandidat? Punoljetne osobe avanturističkog duha i profinjenog nepca koji vole piti pelinkovac, uživati u prirodi i njezinim ljepotama.

Svi zainteresirani kandidati stariji od 18. godina mogu se prijaviti na oglas do 10. srpnja 2023. godine uz kratko obrazloženje zašto sebe smatraju idealnim kandidatom za ovaj posao.

Je li ovo najteži posao na svijetu? Na glavi nose i po 15 kilograma cigli za bijednu satnicu Polja cigla u Dhaki u Bangladešu - 3 Polja cigla u Dhaki u Bangladešu - 4 Polja cigla u Dhaki u Bangladešu - 1 +0 Polja cigla u Dhaki u Bangladešu - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju