Ne, ovdje nećete noćiti na otvorenom, već ćete uživati u svim blagodatima koje i inače donosi hotelska soba. Ali ujedno, noćit ćete i pod zvjezdanim nebom!


Francuski hotel Attrap'Rjves dosjetio se sjajne ideje kako učiniti zadovoljnima sve one koji bi odmor proveli u prirodi, ali bi voljeli ujedno osjetiti i luksuz hotela. Zahvaljujući njihovom "izumu", već neko vrijeme pod zvjezdanim nebom možete spavati i bez razapinjanja šatora.

> Vodič kroz klasifikaciju hotela: Što točno znače te zvjezdice?

Za nešto više od 100 eura po noćenju, ljubitelji prirode mogu ostati u sobama koje su zapravo veliki (prozirni) baloni u kojima se nalazi sve ono što možete naći u klasičnoj hotelskoj sobi. Od svog otvaranja 2010. godine, "baloni" su stekli prilično veliku popularnost za sve turiste željne udobnog boravka u prirodi.

 

 

A photo posted by Cameron Bryce (@cameronbryce) on


Ono što daje posebnost jest činjenica da svaka soba ima svoj vizualni identitet, a svim sobama zajedničko je da se u njima nalazi teleskop, pa u kasne sate možete promatrati zvijezde. Neki od balona potpuno su prozirni, a u nekima je moguće navući i zastore. Sve ovisi koliku razinu privatnosti želite.

 

Svi baloni nalaze se u šumi te su udaljeni par minuta hoda od glavne zgrade, gdje će vas ujutro dočekati doručak i ostale stvari koje su vam potrebne.

U svakom slučaju, ako ste ljubitelj prirode, ali niste spremni za kampiranja, ovo je prava stvar za vas! 

 

A photo posted by Travelwinx (@travelwinx) on

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju