Ako ste se zasitili ljetnih gužvi i vrućina na jadranskoj obali ili pak želite slobodno vrijeme iskoristiti na jedan doista poseban način, vrijeme je da upoznate čari kontinenta Lijepe Naše i to u obliku prave obiteljske avanture koja budi sva osjetila.

Riječ je o projektu 'Green Gastro & Wine' kroz koji u samo jednom danu možete upoznati bajkoviti pejzaž nadomak grada Zagreba i doživjeti sve njegove čari.

'GREEN GASTRO & WINE' PLAN IZLETA

Povijesni obilazak
Zanimljiva avantura započinje vožnjom terenskim vozilima i obilazak prekrasnog krajolika uz rijeku Kupu. Tijekom vožnje se obilaze najvažnije znamenitosti grada Karlovca i Karlova čija povijesna priča počinje još u 1. stoljeću, a dio koje su i stari dvorci u Novigradu i Ribniku.

Gastro i eno ponuda
Obilazak ovog čarobnog kraja približit će vam i njihovu gastro ponudu te ćete moći degustirati brojne domaće delicije poput sireva, kobasica i jela od divljači.

Kupanje i uživanje u prirodi
Nakon uživanja u hrani i dobroj kapljici put će vas odvesti u kanjon rijeke Kupe koji graniči sa Slovenijom, a gdje se možete kupati u bistroj i čistoj rijeci usred netaknute prirode te tako osvježiti duh i tijelo.

Ovaj zanimljiv projekt samo je mali dio 'Croatia Open Land' ponude koju su osmislili Krešo Rogoz i Rene Tonkli, a koja svake godine okuplja brojne domaće i strane turiste.

Aktivnosti poput raftinga na Kupi i Mrežnici, safari rafting na Korani uz roštiljadu i druženje, Foto safari avanture te sedmodnevne avanture tijekom koje se istražuju skriveni putovi Hrvatske.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju