"Planinarenje & ruže - Upoznaj biser Zagorja uz neočekivane delicije od ruža" potpuno je novi obilazak prirode uz degustaciju koji su za vas stvorili s ljubavlju prema domaćim proizvodima i nerazvikanim destinacijama. Prošetati ćemo u prošlost Cesarskom gorom, sve do vremena seljačke bune, a potom se vratiti kroz vinograde pored kleti u romantično mjestašce Klanjec gdje nas očekuje degustacija jestivih proizvoda i kozmetike uz ruže uz poseban koktel iznenađenja! Pripremite fotoaparate!

Događaj će se održati 26.09.2021. u nedjelju od 10h u mjestu Klanjec. Staza na koju vas vodimo na planinarenje uz priče vodiča je ukupno duga 7 kilometara te ima oko 300 metara visinskog uspona. Podloga su šumske stazice, makadam i asfalt, a pogled je na mjestima fantastičan. Ovaj obilazak je namjenjen za individualce, parove i generalno odrasle, a zbog dijelova s usponom ipak nije za osobe koje imaju poteškoća s kretanjem. Cijena sudjelovanja je 95,00 kuna i uključuje organizaciju, piće i zalogaj dobrodošlice od ruže, lokalno stručno vodstvo, degustacije proizvoda i kozmetike od ruže, koktel iznenađenja i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja. Vode vas Tanja Gulija Jujnović iz Viatica Travel, licencirana lokalna vodičica za Zagorje i Jelena Holenko Pirc u ulozi pomoćnog vodiča. Prijaviti se možete putem linka.

"Čisto, skriveno i netaknuto… područje smješteno u zapadnom dijelu „med bregima“ zelenog Zagorja neodoljive je ljepote od koje zastaje dah." Dođite i dan ranije, istražite biser Zagorja i uvjerite se da Hrvatska ima aposlutno sve za organizaciju prekrasnog odmora.

Imate li kakva pitanja? Slobodno mi ih ostavite putem maila jelena@lynxandfox.com ili me nazovite na 091/182-9892. Ukoliko trebate isplanirati izlet ili posjet Gorskom kotaru za vašu grupu, udrugu ili tvrtku tu sam za vas, a ako želite primati informacije o ovakvim zanimljivim obilascima, upišite se na našu newsletter listu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju