Nakon prošlogodišnje uspješne premijere Split Park Festival održava se i ove godine, od 22. lipnja do 23. srpnja. Uz vrhunsku glazbu i vrhunsku gastronomiju u street izdanju, bogatu ponudu koktela i zabavnu fotozonu, festival obećava vruće i rasplesane splitske večeri. Ulaz je besplatan, a radno vrijeme festivala je svaki dan od 17 sati do ponoći.

Ove će se godine Split Park Festival održati u predivnom ambijentu pored parka Zvončac, popularno nazvanom Kolur Zvončac, u samom centru grada, na lokaciji koje se mnogi sjećaju kao Bašte Zvončac u kojoj su mnogi bendovi održali svoje prve nastupe i gdje su se održavali najbolji plesnjaci.

Glazbeni dio festivala otvaraju Neno Belan & Fiumens, a na festivalskoj će pozornici kroz mjesec dana nastupiti i Songkillers, Silente, Vesna Pisarović, Nipplepeople, dok će Psihomodo pop zatvoriti festival.

Za "dobru spizu" pobrinut će se chefovi Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin u suradnji s Bite of Fun street food konceptom. U ponudi će se naći mesne i riblje delicije u street food verziji. Od klasika s ramstekom i biftekom, preko arancina od sipe, do paste Wheel of Cheese koja se ručno priprema u kolutu sira, neće nedostajati izbora za gurmane. Chef Vid Nikolić s asian street food barom IRO predstavit će tuna poke, katsu piletinu, korean fried piletinu i tofu zdjelu.

Bit će tu i pizze, burgeri i bruschette, kao i, naravno, bogata ponuda raznih ljetnih signature koktela nastalih u suradnji s poznatim dalmatinskim koktel dvojcem Nikolom Rojnicom i Antom Žigom.

Sve informacije o programu Split Park Festivala možete saznati na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju