Cjelodnevna zabava od 1. do 4. kolovoza vibrirat će uz nastupe 12 sjajnih domaćih izvođača na Beach i Garden stageu, a DJ-evi će prije koncerata dodatno zagrijati atmosferu u The Garden Resortu Tisno.

Prvi koncerti počinju od 19 sati, nastavljaju se od 21 sat, a nakon kratkog odmora i osvježenja plesni ritmovi mogu se hvatati na koncertima od 23 sata. Prvog dana pozornicu osvajaju Detour, Damir Urban & 4 i Darko Rundek & Ekipa. Njihov dobar feeling drugog dana preuzimaju BOA II, Massimo i Kuzma & Shaka Zulu. Trećeg festivalskog dana lokacijom će se širiti dobro poznati ritmovi grupa: Pavel, Goran Bare&Majke i Psihomodo popa, a do glazbene coolminacije dovest će nas 4.8 Ljetno kino, Parni Valjak i Vojko V.

Ako još niste, sve informacije o smještaju, ulaznicama i parkingu potražite na internetskim stranicama Fuliranja. Do 1. 8. možete dohvatiti posebne popuste za dnevne ulaznice od 130 kn ili festivalske ulaznice od 430 kn, a od 1. 8. cijene se malo debljaju do 160 kn za dnevne i 480 kn za festivalske ulaznice.

Dobro raspoloženje uvijek mogu dodatno razgaliti dobra spiza i kapljica, o čemu će prvog i drugog dana brinuti chefovi iz slavnih lokalnih konoba Opat (focaccia) i Boba (arancini) te meštar od skradinskog rižota Ante Pižić.

Fuliranje na moru Fuliranje na moru (Foto: PR)

Trećeg dana stižu i predstavnici restorana Prova (Šampjer na kraju sela), a četvrti dan gušte zakucava ekipa iz konobe Tereža (kornatska janjetina s bižima). Sva četiri dana svojom raskošnom ponudom mnoga će nepca privući chef Gardena, Marko Palfi. Azijski miomirisi, burgerski raj, vege delicije, roštiljne kombinacije ili lagane salate, uz jutarnji boost smoothija osvojit će i najizbirljivije gurmane.

Glazbenu pozadinu tijekom dnevne fjake ispunit će jazz, indie-folk i space etno notama mladi street performeri, a obećavaju ugođaj francuske rivijere. Nina Bajsić, Lujo Parežanin, Filip Runjić i Vid Adam Hribar sljubit će gitaru, saksofon, bubnjeve i sintesajzer, ukratko očekujte neočekivano.

Sva ekipa Fuliranja na moru u subotu, 3. kolovoza dobrodošla je na Wiggle, klupsku večer u pirovačkoj Barbarelli , koja slavi 25. godina postojanja. Wiggle rezidenti Terry Francis, Nathan Coles i Big Danny Kane, publiku će od ponoći do jutarnjih sati provesti kroz zvukove undergrounda te fuzije deep housea i techna, a ulaz s narukvicom Fuliranja na moru je besplatan.

Zlatni rat - 2 Putovanja 5 stvari koje treba isprobati u "zlatnom gradu" na Braču

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju