Obilježavamo Dan planeta Zemlje, a Greencajt festival i ove godine nastavlja s misijom podizanja svijesti o važnosti očuvanja okoliša i poticanja na konkretnu akciju za bolju budućnost.

Kako transformirati naše životne stilove i poslovne modele kako bismo bili "spremni za budućnost" u svijetu koji se brzo mijenja? Mogu li nam umjetna inteligencija i digitalizacija pomoći u izazovima s kojima ćemo se susresti? Koliko energije zaista treba Europi i svijetu? To su samo neka od pitanja na koja će odgovoriti sudionici Greencajt festivala.

Ovogodišnji program donosi mnogobrojne teme iz područja održivosti, insajderska iskustva iz različitih industrija, primjere dobrih praksi i rješenja, inspirativne rasprave i predavanja.

Program Greencajt festivala dostupan je na službenoj web stranici, a povodom Dana planeta Zemlje čitav tjedan od 22. do 29. travnja možete kupiti 1+1 ulaznicu po akcijskoj cijeni.  

Svaki korak prema održivijem načinu života čini razliku. Stoga, neka nam svaki dan bude prilika da mislimo zeleno, čuvamo okoliš i naš planet.

Vidimo se na Greencajtu!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju