Švicarska, Belgija, Njemačka, Italija, Norveška, Švedska i Bugarska samo su neke od zemalja koje je niskotarifni prijevoznik Ryanair približio zaljubljenicima u putovanja posebnom ponudom letova po cijeni već od 14,99 eura u jednom smjeru. Na popisu jeftinih letova po cijeni do 27 eura pronaći ćete i Maltu, Kos, Malagu, Napulj i Paphos, što bi vam se osobito moglo svidjeti ako ste u potrazi za proljetnim suncem i uživanju u šetnji na ugodnim temperaturama u japankama. Leti se iz Zagreba, Osijeka, Splita, Rijeke, Pule, Zadra i Dubrovnika.

Dodatni troškovi 

Želite li uštedjeti što više novca na putovanju Ryanairom, budite fleksibilni s datumom povratka i nosite što manje prtljage jer ukupna cijena putovanja raste s obzirom na te faktore. Također, imajte na umu da se dodatno naplaćuje i odabir sjedala, kao i hrana i piće u avionima, a provjerite i koliko je aerodrom na koji slijećete udaljen od konačne destinacije i ovisno o tome izdvojite novac za javni prijevoz, taksi ili unajmljeni automobil.

Dokad bukirati? 

Popusti vrijede za letove od 4. travnja do 30. lipnja, a potrebno ih je rezervirati do 5. travnja. Ovdje možete pogledati popis svih destinacija i cijene.

Hit mjesto ovog proljeća: Što sve obavezno morate vidjeti na Malti? Valletta - 1 Valletta - 2 Valletta - 3 +1 Valletta - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju