Rapsodija neodoljivih okusa na novom zimskom jelovniku Le Bistroa
Podijeli
File škarpine, umak od sušene rajčice i začinskog bilja te pečena palenta
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Krem juha od gljiva, prženi kadaif i crumble od pancete
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Juha od maslina i krumpira, kruščići s tapenadom od maslina
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Marinirani goveđi jezik, krema od hrena i dimljeni bulgur
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Juneći T-bone (500 gr), pečeni kukuruz krumpir čili maslac
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Jastučići punjeni raguom od gljiva, gusti consommé od gljiva
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Prhka tortica s kozicama, porilukom i tartufima
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Esplanade Gourmet Cake
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Tortica sa šumskim voćem, biskvit i krema od kokosa
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Mousse od kestena i tamne čokolade, karamel umak ušećereni kesten
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Repovi crvenih kozica u tempuri od rižinog brašna kimchi klice soje
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Pržene teleće brizle, gusta krema od crnog graha i tahini umak
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Terina od guščje jetre, žele od naranče, brioš od lavande i umak od meda
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Dimljeni file romba, crni češnjak, pinjoli slatka krema od mrkve
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Ravioli od buče, pjena od bučinog ulja, pržene sjemenke i feta sir
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Teleći obrazi u gustom umaku od porta, hrskave shiitake gljive, krema od celera
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Svinjska koljenica u calvados umaku, krema od pečenih jabuka i celera hrskava koža
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Kakao meringue, mousse i gel od naranče te prah od citrusa
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Cezar salata s dimljenim lignjama, krutoni s maslinovim uljem i ušećereni češnjak
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Kremasti rižoto s pečenom ciklom i inćunima
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Hrskave rolice s confitom od kopuna, marmelada od grožđa i porta
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Mousse od poriluka, hrskave kozice, marmelada od citrusa baby salata
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
USA striploin, maslac s tartufima, ragout od gljiva
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Zapečena luk juha
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Marinirani losos jogurt marmelada od krastavaca i kopra zaatar
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Hrskavi crème brûlée s cimetom i jabukama
Foto: Hotel Esplanade Zagreb
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
45
+
45
+
45
Grandma Fogg
Tajne jedne od najboljih zagrebačkih pizzerija: U laboratoriju okusa Kralja Domagoja
+
1
+
1
+
1
Dva nova jela
Gastro večer u zagrebačkoj BioManiji koja pomiče granice
1
/
26