"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
Podijeli
Članovi zagrebačkog tima restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Dario Kožul vlasnik je Biomania franšize
Foto: Restoran Biomania
Jaffa kolač restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Avokado torta restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Burger restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Carbonara restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Pogledaj
i ovo
+
13
+
13
+
13
Nico's
MasterChefov sudac Goran Kočiš postaje chef zagrebačkog bistroa u centru grada
+
2
+
2
+
2
Prodaju 5000 krafni
Zagrebačka slastičarnica koja radi premium krafne s kremom od pistacije, karamelom, pa čak i pekmezom od borovnice
+
8
+
8
+
8
Fiorito
Velike porcije, fer cijene: Kiosk s omiljenim sendvičima ima novu terasu - i fine deserte
1
/
6