"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

Podijeli
  • Članovi zagrebačkog tima restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Dario Kožul vlasnik je Biomania franšize Foto: Restoran Biomania
  • Jaffa kolač restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Avokado torta restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Burger restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Carbonara restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Pogledaj i ovo + 3 + 3 + 3

    Posebno iskustvo

    Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno

    + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

    + 23 + 23 + 23

    Kastel

    Bajka za gurmane: Utvrda zbog koje vrijedi krenuti prema Karlovcu i otkrivati uzbudljive okuse

1/6

close