U malom primorskom mjestu Lukovo Šugarje u sklopu općine Karlobag smještena je vila Salt. Ta nesvakidašnja arhitektonska ljepotica prostire se na zapanjujućem zemljištu – podno moćnog Velebita te svega 30 metara od Jadranskog mora.

Vila obuhvaća 150 četvornih metara životnog prostora s četiri spavaće sobe i četiri kupaonice za maksimalno osam do deset osoba. Na raspolaganju vam je i moderno uređen dnevni boravak opremljen televizijom i zabavnim sadržajima poput igraće konzole.

Slika nije dostupna Putovanja Komadić raja u blizini Labina: Kamena vila u kojoj ćete željeti okinuti milijun fotografija

Tu je dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom, kao i unutarnji kamin gril na kojim se mogu pripremati brojna jela. Iz blagovaonice se izlazi na terasu s prostranim bazenom i lounge prostorom za sunčanje i opuštanje uz šum mora.

Lukovo Šugarje izvrsna je polazišna točka za planinarenje i istraživanje Velebita, a u blizini se nalazi i Nacionalni park Paklenica, koji će se svidjeti svim istinskim ljubiteljima netaknute prirode.

Villa IS - 18 Putovanja Skrivena vila: Je li ovo najljepša kamena kuća na Pelješcu?

Vila Salt jedna je od triju vila Lukovo koje su smještene na samoj obali. Iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 2150 kuna za noćenje. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju