Usred zime sanjamo o sunčanoj i toploj terasi na kojoj bismo ispijali omiljena pića i družili se s prijateljima. Usred ljeta žudimo o idiličnom mjestu – po mogućnosti u blizini mora te okruženom zelenilom na kojem možemo pronaći predah od vrućina.

Apartman Silver u sklopu Case Rustica na otoku Lošinju upravo je jedno od takvih mjesta. Ovaj apartman prostire se na 48 četvornih metara u Malom Lošinju, a obuhvaća spavaću sobu s dva kreveta, dnevnu sobu s kaučem, dobro opremljenu kuhinju i kupaonicu.

Dakako, smješten je uz prostranu terasu i vrt ograđen od znatiželjnih pogleda koji je udaljen od mora svega 520 metara. Na terasi ćete naći vrtnu garnituru idealnu za ispijanje jutarnje kave i ležaljku sa suncobranom za popodnevni odmor ili čitanje nekog uzbudljivog romana.

Slika nije dostupna Putovanja Samo nekoliko koraka od plaže: Vrtna kamena kućica od 20 kvadrata za opuštajuće ljeto

Kada vam dosadi uživanje u ovoj zelenoj idili, laganim hodom prošećite do plaža Zagazinjine i Male Valdarke i prepustite se morskim aktivnostima.

Casa Rustica nalazi se stotinjak metara od centra Malog Lošinja, a u blizini možete uživati i razgledu utvrde Kaštel te palače Fritzy. Dakako, šteta bi bilo otići s otoka, a ne posjetiti Muzej Apoksiomena.

Apartman se iznajmljuje po cijeni od 78 eura na noć, a što sve nudi pogledajte ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju