Hrvatski kralj mesa otkriva kako nastaju najbolji komadi
Podijeli
Odležavanje mesa
Foto: Nova Studio
Mercedes-Benz VITO Furgon
Foto: Nova Studio
Ekološka farma crne slavonske svinje
Foto: Nova Studio
Ekološka farma crne slavonske svinje
Foto: Nova Studio
Ekološka farma crne slavonske svinje
Foto: Nova Studio
Mercedes-Benz VITO Furgon
Foto: Nova Studio
Mercedes-Benz VITO Furgon
Foto: Nova Studio
Farma PZ Orahovica
Foto: Nova Studio
Farma PZ Orahovica
Foto: Nova Studio
Mercedes-Benz VITO Furgon
Foto: Nova Studio
Tihomir Smoljanec, vlasnik brenda Meat the King
Foto: Nova Studio
Kulen i kobasice od crne slavonske svinje
Foto: Nova Studio
Rezanje mesa
Foto: Nova Studio
Odležavanje mesa
Foto: Nova Studio
Tihomir Smoljanec, vlasnik brenda Meat the King
Foto: Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
5
+
5
+
5
Za prste polizati
Kralj mesa otkriva: Kako spojiti mesne delicije s vrhunskim vinom
+
32
+
32
+
32
Bitni detalji
Trikovi hrvatskog "Kralja mesa" za pripremu najsočnijih odrezaka, burgera i kobasica
+
4
+
4
+
4
Vrhunac roštilja
Gozba u stilu kralja mesa: Kad Zagreb zamiriše na burgere, ljute kobasice i trganu junetinu
1
/
15