Hrvatski kralj mesa otkriva kako nastaju najbolji komadi

Podijeli
  • Odležavanje mesa Foto: Nova Studio
  • Mercedes-Benz VITO Furgon Foto: Nova Studio
  • Ekološka farma crne slavonske svinje Foto: Nova Studio
  • Ekološka farma crne slavonske svinje Foto: Nova Studio
  • Ekološka farma crne slavonske svinje Foto: Nova Studio
  • Mercedes-Benz VITO Furgon Foto: Nova Studio
  • Mercedes-Benz VITO Furgon Foto: Nova Studio
  • Farma PZ Orahovica Foto: Nova Studio
  • Farma PZ Orahovica Foto: Nova Studio
  • Mercedes-Benz VITO Furgon Foto: Nova Studio
  • Tihomir Smoljanec, vlasnik brenda Meat the King Foto: Nova Studio
  • Kulen i kobasice od crne slavonske svinje Foto: Nova Studio
  • Rezanje mesa Foto: Nova Studio
  • Odležavanje mesa Foto: Nova Studio
  • Tihomir Smoljanec, vlasnik brenda Meat the King Foto: Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 5 + 5 + 5

    Za prste polizati

    Kralj mesa otkriva: Kako spojiti mesne delicije s vrhunskim vinom

    + 32 + 32 + 32

    Bitni detalji

    Trikovi hrvatskog "Kralja mesa" za pripremu najsočnijih odrezaka, burgera i kobasica

    + 4 + 4 + 4

    Vrhunac roštilja

    Gozba u stilu kralja mesa: Kad Zagreb zamiriše na burgere, ljute kobasice i trganu junetinu

1/15

close