Kralj mesa otkriva: Kako spojiti mesne delicije s vrhunskim vinom

Podijeli
  • Vinarija Bolfan nalazi se na samom vrhu s prekrasnim pogledom na krajolik Foto: Nova Studio
  • Tomislav Bolfan preporučio nam je svoje najbolje vino uz mesne delicije Tihomira Smoljaneca Foto: Nova Studio
  • Govedina i junetina odležale su 50 odnosno 20 dana Foto: Nova Studio
  • Mercedes Vito Furgon idealan je za putovanja na duže relacije Foto: Nova Studio
  • Ekstrasuhi brut gold uklonit će sve masnoće s naših nepca Foto: Nova Studio
  • Crni pinot Primus dozrijeva u karakterističnim barrique bačvama, zbog kojih ima lijepu crvenu boju Foto: Nova Studio
  • Put do vinarije prožet je prekrasnim krajolikom koji oduzima dah Foto: Nova Studio
  • Pogled s vrha na pitoreskno mjestašce nikoga neće ostaviti ravnodušnim Foto: Nova Studio
  • Stražnja i bočna vrata omogućuju lakši utovar i istovar stvari Foto: Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 11 + 11 + 11

    Šaptač steakovima

    Hrvatski kralj mesa otkriva kako nastaju najbolji komadi

    + 32 + 32 + 32

    Bitni detalji

    Trikovi hrvatskog "Kralja mesa" za pripremu najsočnijih odrezaka, burgera i kobasica

    + 4 + 4 + 4

    Vrhunac roštilja

    Gozba u stilu kralja mesa: Kad Zagreb zamiriše na burgere, ljute kobasice i trganu junetinu

1/9

close