Kralj mesa otkriva: Kako spojiti mesne delicije s vrhunskim vinom
Podijeli
Vinarija Bolfan nalazi se na samom vrhu s prekrasnim pogledom na krajolik
Foto: Nova Studio
Tomislav Bolfan preporučio nam je svoje najbolje vino uz mesne delicije Tihomira Smoljaneca
Foto: Nova Studio
Govedina i junetina odležale su 50 odnosno 20 dana
Foto: Nova Studio
Mercedes Vito Furgon idealan je za putovanja na duže relacije
Foto: Nova Studio
Ekstrasuhi brut gold uklonit će sve masnoće s naših nepca
Foto: Nova Studio
Crni pinot Primus dozrijeva u karakterističnim barrique bačvama, zbog kojih ima lijepu crvenu boju
Foto: Nova Studio
Put do vinarije prožet je prekrasnim krajolikom koji oduzima dah
Foto: Nova Studio
Pogled s vrha na pitoreskno mjestašce nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Foto: Nova Studio
Stražnja i bočna vrata omogućuju lakši utovar i istovar stvari
Foto: Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
11
+
11
+
11
Šaptač steakovima
Hrvatski kralj mesa otkriva kako nastaju najbolji komadi
+
32
+
32
+
32
Bitni detalji
Trikovi hrvatskog "Kralja mesa" za pripremu najsočnijih odrezaka, burgera i kobasica
+
4
+
4
+
4
Vrhunac roštilja
Gozba u stilu kralja mesa: Kad Zagreb zamiriše na burgere, ljute kobasice i trganu junetinu
1
/
9