U otmjenom restoranu ili kao street food: Tko uzgaja najkvalitetnije brancine, a tko od njih radi spektakl?
Podijeli
Burger s brancinom
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Tortilja s brancinom
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Burger s prženim brancinom
Foto: Nova Studio
Tko uzgaja najkvalitetnije brancine, a tko od njih radi spektakl? - 7
Foto: Nova Studio
Deni Arnerić i Roko Vidović
Foto: Nova Studio
Prženi brancin iz Palfijeve kuhinje
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Full Circle chefa Palfija
Foto: Nova Studio
Brancin iz uzgajališta Marinex
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ribogojilište Marinex
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ribogojilište Marinex
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Chef Marko Palfi
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Burger s brancinom
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Brancin u rukama chefa Palfija
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Ribogojilište Marinex
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Burger s prženim brancinom
Foto: Nova Studio
Full Circle chefa Palfija
Foto: Nova Studio
Deni Arnerić i Roko Vidović
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Burger s prženim brancinom
Foto: Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
32
+
32
+
32
Pokrovitelj Metro
Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje
+
21
+
21
+
21
Pokrovitelj Metro
Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom
+
18
+
18
+
18
Pokrovitelj Metro
Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom
1
/
18